Velkommen til Green Gates paradis....

Greengates hovedkontor er Beliggende mellem den gamle kongelige jagtslot og de rolige Øresunds vande, Taarbæklund deler en stor hede med flokke af indfødte skandinavisk hjorte og gamle egetræer. Disse er de omgivelser, Greengate kollektioner er forestillede, skabt og bragt til livet.

Hele inspirationen og hvert et frø af Greengate s mønstre og designs kommer fra en unik arkiv med tusindvis af antikke, håndmalede designs fra det 19. århundrede Frankrig. Hver kollektion begynder med Mona og Jesper går gennem bøgerne, omhyggeligt at vælge de bedste designs, der passer tendenserne i den kommende sæson. De designs er udviklet, ændres og givet nye farver måder at afspejle den nordiske baggrund af Greengate grundlæggere og designere.

Alle os livsnydere og Green Gate kan godt blive enige om at et enkle, dagligdags øjeblikke i livet kan være den mest mindeværdige og skattede ”moments of eternity”

Fionas Verden    |    Lindegade 2-4 4400 Kalundborg    |    CVR: 29695865    |    Tlf.: 59 20 06 61    |    E-mail: mail@fionasverden.dk