Frelsen Chokolade​

Siden 1897 - og gennem 4 generationer, har familiefirmaet I.M. Frellsen fremstillet gourmetprodukter i høj kvalitet.
Da I.M. Frellsen blev grundlagt af Julius Muldorff Frellsen, var det en sukkervarefabrik, der producerede bolcher i Slagelse. I.M. Frellsen drev firmaet til sin død i 1942, hvor han blev efterfulgt af sin ældste søn Henning Frellsen.

Henning Frellsen omkom ved en trafikulykke i 1945, hvorefter Ole Frellsen blev indehaver af firmaet. Tiden efter krigen var god for sukkervarebranchen, og firmaet voksede. I 1949 åbnede de første detailudsalg. Dropskogeriet blev erstattet af en chokoladefabrik - antallet af butikker voksede og udviklede sig til chokoladeforretninger med et højt kvalitetsniveau.

1_2

13 år efter åbnede den første kaffeforretning og det blev starten på en kraftig ekspansion. I begyndelsen af 70’erne havde man 160 kaffeforretninger med egen import, risteri og pakkeri. I midten af 70’erne ændrede kaffemarkedet sig. Forbruget af friskmalet kaffe blev erstattet af vacumpakket kaffe - solgt på tilbud i supermarkeder.
I takt med denne udvikling lukkede firmaet sine kaffeforretninger, og specialiserede sig i salg til det professionelle marked - kantiner, institutioner, restaurationer og hoteller m.m

2_2

I 1975 blev tredje generation optaget som medindehavere i firmaet - de tre sønner Claus Frellsen, Jørgen Frellsen og Michael Frellsen. Som forberedelse til næste generationsskifte blev firmaet i år 2000 omdannet fra et interessentskab til et kommanditselskab.

I 2007 blev Henrik og Peter Frellsen udnævnt til direktører for henholdsvis Kaffe- og Chokoladeafdelingen i Roskilde. Så nu er det 4. generation af familien, der driver firmaet videre og er dermed fortsat en velfungerende familievirksomhed.​

3

​​

I.M. Frellsen har ca. 380 medarbejdere og har specialiseret sig i kvalitetsprodukter indenfor kaffe, hjemmelavet chokolade og andre delikatesser.

Fionas Verden    |    Lindegade 2-4 4400 Kalundborg    |    CVR: 29695865    |    Tlf.: 59 20 06 61    |    E-mail: mail@fionasverden.dk