Sidinge Frugtplantage

Siddinge Frugtplantage ligger i hjertet af det skønne Odsherred..

"KVALITET OG OPRINDELIG SMAG" - ER UDGANGSPUNKTET FOR ALLE VORES PRODUKTER!
Rapsen til den fineste gyldne og sunde rapsolie er dyrket i samarbejde med Lindegården i Egebjerg og høstet med egen mejetærsker, samt koldpresset og tappet på eget anlæg i Sidinge.


EN SPÆNDENDE UDVIKLING FOR VORES "LILLE" VIRKSOMHED.
Det lokale og nære har udspring i æbleplantagen hvor æblerne gav mulighed for produktudvikling og optimering med æblemost og marmelader. Samarbejdet og udviklingen af foreningen FIO- (Fødevarer Producenter i Odsherred) er et resultat af intresserede producenter med kvalitet og nærhed som udgangspunkt.

Sidinge Gårdbutik & Frugtplantage er en lille produktionsvirksomhed af delikatesser som gennem de senere år har udviklet og produceret delikatesser til specialhandlen med udgangspunkt i kvalitet og oprindelig smag, samt ærlighed og tid til grundighed.

Når vi producerer hyldeblomst og hvidtjørnsaft har vi selv høstet blomsterne. Æblerne til den populære Æblesmør-marmelade er håndhøstet i gårdens æbleplantage og håndskrællede i produktionslokalerne på gården.

Det efterhånden velkendte produkt, Nødde Dressing, var starten på en spændende udvikling i vores lille virksomhed og var produktet som satte fokus på kvalitet og oprindelighed i det efterfølgende arbejde med fødevarer.

Vi vil bestræbe os på at kvaliteten vil skinne igennem og at den ærlige smag vil give den oplevelse man forventer.

Fionas Verden    |    Lindegade 2-4 4400 Kalundborg    |    CVR: 29695865    |    Tlf.: 59 20 06 61    |    E-mail: mail@fionasverden.dk