Alle har deres favorit i Fionas Verden

”Sig det med en eventyrlig kurv”, ER et af mottoerne i Fionas Verden. For med en kurv fyldt med lækkerier fra vores propfyldte livsstilsbutik i Lindegade, vil man være i stand til at skabe den helt personlige og træfsikre gave, der går lige i hjertet på den heldige modtager.

Som de kvalitetelskende og sprudlende nysgerrige og iderige piger vi er i Fionas Verden, gør vi os rigtig mange tanker om, hvordan vores kunder kan glæde hinanden. – Verden er fyldt af mange forskellige fantastiske mennesker og alle har deres favoritter både inden for øl, kaffe, chokolade, lakrids og brugskunst. Så princippet er, at udover en kærlig hilsen fra dig, skal kurven pakkes med lige præcis modtagerens eller dine favoritter.

Fionas søde og dygtige ansatte og Hanne Fiona har altid fuld gang i pakkeriet, så vi er i skarp træning til den kommende fødselsdag, værtindeoverraskelse, bare fordi kurven......og ikke mindst er vi klar til den forfriskende påske og den søde jule tid eventyrlige kurv...

Vi har altid nyt og spændende på hylderne, sidst har vi blandt mange andre spændende delikatesser fundet fantastiske æble sirup fra Sidinge Frugtplantage, honning med vanilje, men også fantastiske krus fra Grengate, de sødeste servietter og masser af andre fristelser lige til at pakke ind.

Påske eller Juleordre fra private og firmaer der ønsker at glæde deres kære og ansatte kan bare tikke ind, vi glæder os også til at pakke netop dine kurve.

Ring blot på 59 20 06 61

Fionas Verden    |    Lindegade 2-4 4400 Kalundborg    |    CVR: 29695865    |    Tlf.: 59 20 06 61    |    E-mail: mail@fionasverden.dk